بررسی پرچمدار شیائومی Mi 8
شیائومی Mi 8 یکی از گوشیهای پرچمدار شیائومی است که زمان خودش توانست سر و صدای زیادی به پا کند و طرفداران زیادی را پیدا کند. این گوشی بی شباهت به گوشی محبوب پوکوفون F1 نیست اما از سخت افزار بهتری بهره میبرد. شیائومی Mi 8 از سری پرچمدار گوشی شیائومی محسوب میشود و از سخت افزار بالارده بهره مییرد.با بررسی Mi 8 همراه تکنومگ باشید
طراحی شیائومی می ۸:
زمانی که این گوشی را کنار آیفون ۱۰ قرار میدهیم شباهت زیادی را بین این دو میبینیم. به خصوص رنگ مشکی شباهتهای بسیاری دارد. شیائومی سنسوراثرانگشت را در قاب پشتی این گوشی جای داده که محلی بسیار مناسب برای قرار گرفتن این سنسور به حساب میآید به خصوص اینکه شیائومی هم محل مناسبی در قاب پشتی برایش در نظر گرفته و هم اینکه عمق این سنسور به اندازه کافی مناسب است تا بدون نیاز به نگاه کردن بتوانید آن را به راحتی پیدا کنید. مانند بسیاری از پرچمداران کنونی بازار این گوشی هم از شیشه و فلز ساخته شده که قاب پشتی از جنس شیشه و فریم اطراف فلزی است.
📷
در قاب جلوی گوشی صفحه نمایشی بزرگ را میبینیم که بالایش ناچی بسیار بزرگ قرار گرفته. در مورد اینکه چرا این ناچ این اندازه بزرگ است در بخش امنیت توضیحات کاملی میدهیم. جک ۳٫۵ میلیمتری صدا از این گوشی حذف شده و درگاه ارتباطی که از نوع تایپ سی است درست در بخش میانی پایین می ۸ قرار گرفته که کنار خودش دو ردیف سوراخ را میبینید. زیر یکی از این سوراخها اسپیکر و زیر دیگری میکروفون اصلی قرار دارد. در قاب پشتی دوربینهای اصلی را میبینیم که همانند آیفون ۱۰ طراحی زیر هم دارند و فلش تکی میان دو لنزش قرار گرفته. ضخامت دستگاه تنها ۷٫۶ میلیمتر است و وزنش ۱۷۵ گرم است. از نظر ابعاد این گوشی یک محصول کاملا مناسب است که اندازهای متناسب برایش در نظر گرفته شده و بسیار هم خوش دست است.
صفحه نمایش شیائومی می ۸:
شیائومی علاقه زیادی به صفحه نمایشهای QHD ندارد و به همین سبب خیلی غافلگیر نمیشوید اگر بدانید که صفحه Mi 8 هم کیفیت فول اچ دی دارد. صفحهای که جلوی این گوشی قرار گرفته اندازه ۶٫۲۱ اینچی دارد و تراکم پیکسلیاش برابر ۴۰۰ پیکسل در هر اینچ است. این صفحه نور بسیار خوبی دارد و در حالت خودکار میتواند نوری برابر ۶۲۴ نیتس را از خودش ساطع کند که سبب میشود صفحه گوشی برای مشاهده محتوا زیر نور خورشید بسیار مناسب باشد.
📷
جنس این صفحه نمایش از سوپرامولد است که توانسته به لطف حاشیههای بسیار کمش ۸۳٫۸ درصد از قاب جلو را به خودش اختصاص دهد با وجود اینکه ناچ بسیار بزرگی جلوی آن قرار دارد. به علاوه این صفحه از HDR 10 هم پشتیبانی میکند که به لطف آن میتوان محتواهایی که این ویژگی را در خودشان دارند با کیفیت و جزئیات بیشتر مشاهده کرد.
سخت افزار شیائومی می ۸:
پردازندهای که برای این پرچمدار در نظر گرفته شده ساخت کوآلکام است که اسنپدراگون ۸۴۵ است. این پردازنده ۱۰ نانومتری ۸ هسته دارد که ۴ هسته پرمصرف آن فرکانس ۲٫۸ گیگاهرتزی دارد و ۴ هسته کم مصرفش فرکانس ۱٫۸ گیگاهرتزی.
📷
در کنار این پردازنده حافظه رم ۶ یا ۸ گیگابایتی و حافظه داخلی ۶۴، ۱۲۸ و ۲۵۶ گیگابایتی دیده میشود که تنوعی کامل را برای این گوشی به همراه آوردهاند. با کمک این سخت افزار گوشی به راحتی میتواند تمام فرمانهایی که به آن میدهید را با سرعت اجرا کند.
نرمافزار شیائومی Mi 8:
با بررسی نسخه اندورید این Mi 8 میتوان متوجه شد با اندروید نسخه ۸٫۱ به صورت پیشفرض عرضه میشود. ظاهر نرمافزاری با آن چیزی که در گوشیهای اندروید خام میبینیم کاملا متفاوت است و این به سبب حضور رابط کاربری اموشن یو آی نسخه ۹٫۸ است که برایش در نظر گرفته شده. یکی از ویژگیهای کاربردی نرمافزاری این گوشی آلویز آن است که این امکان را برای گوشی فراهم میکند تا اطلاعاتی از جمله ساعت، تاریخ و نوتیفیکیشن ها را روی صفحه تاریک و خاموش گوشی ببینید. به علاوه حالتی به نام فول اسکرین وجود دارد که توسط آن میتوانید کلیدهای ناوبری زیر صفحه نمایش را پنهان کنید و برای تعامل با گوشی از حالتهای لمسی مانند کشیدن انگشت به چپ یا راست از لبههای گوشی استفاده کنید.
باتری شیائومی Mi 8:
باتری Mi 8 ظرفیت ۳۴۰۰ میلیآمپر دارد که برای این گوشی مناسب به نظر میرسد. این باتری میتواند تا ۱ روز کامل را بدون نیاز به شارژ در استفاده معمولی کار کند.
📷
به لطف پردازنده، شیائومی می ۸ از شارژ سریع ۴ کوآلکام پشتیبانی میکند. باتری این دستگاه در مدت زمان ۱ ساعت و ۳۵ دقیقه به شارژ ۱۰۰ درصدی میرسد و در مدت زمان ۳۰ دقیقه میتواند تا ۴۴ درصد شارژ شود.
سنسور اثرانگشت شیائومی Mi 8:
همانطور که گفتیم سخت افزار سنسور اثرانگشت گوشی در قاب پشتی قرار دارد که محلی بسیار ایده آل برای قرار گرفتن این سنسور است. این سنسور برای فعال شدن به فشردن هیچ کلیدی نیاز ندارد و زمانی که انگشت خودتان را روی آن قرار میدهید فعال و شروع به شناسایی اثرانگشت کاربر میکند. این اثرانگشت میتواند در تمام جهات انگشت کاربر را شناسایی و قفل دستگاه را باز کند.
تشخیص چهره شیائومی Mi 8:
سیستم تشخیص چهره در بخش ناچ گوشی قرار دارد و نور مادون قرمز به همراه دوربینی برای تشخیص چهره در آن دیده میشود. این سیستم شبیه آن چیزی که درگوشیهای آیفون میبینیم و نقشهای سه بعدی از چهره کاربر را تهیه میکند نیست و به همین سبب شاید بتوان گفت که درجه امنیتی کمتری از آن دارد اما در نور کم هم به خوبی میتواند چهره را تشخیص دهد.
📷
در نور کافی به هیچ عنوان این روش شما را معطل نمیکند و میتوانید با خیال راحت روی آن برای عبور سریع از صفحه قفل حساب باز کنید.
دوربین شیائومی Mi 8:
می ۸ با دو لنز برای دوربین اصلی در قاب پشتی عرضه میشود که هر دوی آنها سنسور ۱۲ مگاپیکسلی دارند. با بررسی لنز ها متوجه خواهید شد که یکی از لنزها لنز اصلی است و به OIS مجهز شده و لنز دوم یک لنز تلفوتو است که توسط آن زوم ۲ برابری اپتیکال برای گوشی به ارمغان آمده است. عکسهایی که با دوربین اصلی گوشی گرفته میشوند در نور کافی کاملا شارپ هستند و به علاوه جزئیات در آنها به خوبی دیده میشود. کیفیت دوربین Mi 8 در حد قابل قبول و در حد یک پرچمدار است.
📷
ویژگیای به نام AI یا همان هوش مصنوعی هم در منوی دوربین این گوشی در نظر گرفته شده که توسط آن میتوانید عکسهای بهتری از نظر رنگ و نور از سوژههایی که دوربین توانایی تشخیص آنها را دارد تهیه کنید. رنگها در عکسهای ثبت شده توسط این دوربین اصلی این گوشی هم بسیار خوب و نزدیک به واقعیت هستند و هیچ مشکلی از نظر اشباع بودن بیش از حد ندارند.
جمع بندی:
صفحه نمایش با کیفیت، عمر باتری خوب و پشتیبانی از شارژ سریع، کیفیت خوب دوربین در بخش عکاسی، رابط کاربری پر امکانات MiUI و در نهایت عملکرد بسیار خوب اسپیکر در پخش صدا این محصول خوش قیمت شیائومی را به گزینهای بسیار دوستداشتنی در بخش پرچمداران تبدیل کرده است.
مطالب مرتبط
منبع: https://technokade.com/
دیجیتال مارکتینگ