بررسی گوشی میان رده سامسونگ گلکسی M20

اینبار در تکنومگ سراغ یک گوشی میان رده از سری M سامسونگ رفته ایم. با بررسی سامسونگ گلکسی M20 همراه ما باشید. گلکسی ام ها در حقیقت گوشی‌هایی هستند که در سطوح پایینی گوشی‌های هوشمند جای می‌گیرند. خانواده جدید ام که امسال معرفی شدند هم از نظر طراحی و هم از نظر کارکرد کاملا با گوشی‌های نسل‌های قبل تفاوت داشتند. در این بررسی پیرامون یکی از اعضای میانی این خانواده صحبت می‌کنیم که به نام گلکسی M20 شناخته می‌شود و حرف‌های زیادی برای گفتن در این سطح از گوشی‌های هوشمند دارد.

طراحی گلکسی M20:

با بررسی گلکسی M20 متوجه میشویم که سامسونگ ادعایی در بخش جنس بدنه ندارد. این گوشی زیبا از پلاستیک ساخته شده که حس خیلی لوکسی را منتقل نمی‌کند اما حس بدی را هم به شما القا نخواهد کرد. سامسونگ در سری A گوشی های خود از درب پشت هایی موسوم به گلاستیک استفاده کرده بود اما در M20 از درب پشت پلاستیکی استفاده کند.قاب پلاستیکی پشتی مات نیست و سامسونگ تصمیم گرفته برای جلب توجه بیشتر از جنس براق استفاده کند که همین براق بودن سبب شده اثرانگشت جا مانده روی این قاب به وضوح دیده شود. چیدمان دوربین‌ها در قاب پشتی به گونه‌ای است که در بیشتر گوشی‌های هوشمند امروزی می‌بینیم. اولین نکته این است که برای گوشی‌ای با این رده قیمتی از دو لنز برای دوربین استفاده شده و دومین نکته این است که چیدمان دوربین‌ها زیر هم است.

سنسور اثرانگشت کمی آن طرف تر از دوربین و وسط قاب پشتی قرار گرفته که طراحی بیضی شکل دارد. بر خلاف ام ۱۰ اسپیکر در قاب پشتی قرار نگرفته و سامسونگ اسپیکر این گوشی را به پایین دستگاه منتقل کرده. درگاه ارتباطی گوشی از نوع تایپ سی است که مزیتی بزرگ برای آن نسبت به رقبا به حساب می‌آید. جک ۳٫۵ میلی‌متری صدا هم در این بخش حذف نشده. درگاه سیم‌کارت را که از جایش خارج کنید خوشحال می‌شوید. این درگاه بلند است و از دو سیم‌کارت هم‌زمان در کنار کارت حافظه خارجی پشتیبانی می‌کند و بنابراین نیازی نیست تا نگران قربانی کردن سیم‌کارت دوم در عوض استفاده از کارت حافظه خارجی باشید.

صفحه‌نمایش گلکسی ام ۲۰:

در قاب جلوی گوشی صفحه‌نمایشی بزرگ به اندازه ۶٫۳ اینچ قرار گرفته که جنسی از PLS دارد و کیفیتش برابر فول اچ‌دی است. بالای این صفحه‌نمایش ناچی قطره‌ای دیده می‌شود که شبیه V است و به همین سبب سامسونگ نام این صفحه را اینفینیتی وی گذاشته.

صفحه‌نمایش نور متوسطی دارد و در بیشترین روشنایی می‌تواند ۴۰۰ نیتس از خودش نور ساطع کند. زیر نور خورشید صفحه‌نمایش این گوشی یکی از بهترین صفحه‌نمایش‌هایی است که تا امروز دیده‌ایم. رنگ‌ها در این صفحه بسیار خوب به نمایش درمی‌آیند علاوه بر اینکه شفافیت خوبی هم برایش دیده می‌شود.

نرم‌افزار گلکسی M20:

اندروید استفاده شده برای این گوشی آخرین نسخه اندروید نیست و سامسونگ تصمیم گرفته تا از نسخه ۸٫۱ اندروید روی آن استفاده کند. منتهی به لطف حضور رابط کاربری مخصوص سامسونگ به نام سامسونگ اکسپرینس نمی‌توانید حضور این اندروید را حس کنید. سامسونگ از رابط کاربری وان یو آی خودش روی این گوشی بهره نبرده اما در کل از نظر عملکرد تفاوت قابل توجهی را بین این رابط کاربری‌ها روی این گوشی متوجه نمی‌شوید. این رابط کاربری خیلی تروتمیز است و از کار کردن با آن خسته نمی‌شوید. در عین حال همه چیز دم دست است و نرم‌افزار دستگاه سبک و بدون لگ کار می‌کند.

سخت‌افزار گلکسی M20 :

در بررسی سخت افزار گلکسی M20 به نظر میرسد که سامسونگ از یک سخت افزار معمولی استفاده کرده است. Galaxy M20 از پردازنده ساخت سامسونگ با نام اگزینوس ۷۹۰۴ بهره می‌برد. این پردازنده ۱۴ نانومتری ۸ هسته دارد. ۲ هسته فرکانس ۱٫۸ گیگاهرتزی و ۶ هسته فرکانس ۱٫۶ گیگاهرتزی دارند. کنار این پردازنده حافظه رم ۳ یا ۴ گیگابایتی و حافظه داخلی ۳۲ یا ۶۴ گیگابایتی مشاهده می‌کنید. پردازنده ‌ام ۲۰ در انجام کارهای روزمره به خوبی از پس نیازهای شما بر می‌آید و مشکلی با آن ندارید. در انجام برخی بازی‌های سنگین مانند آسفالت ۹ هم می‌توانید روی آن حساب کنید اما شاید در نهایت کیفیت تجربه خوبی را به شما منتقل نکند و توصیه می‌کنیم که بازی را در حالت کیفیت پایین اجرا کنید.

سنسور اثرانگشت M20:

سنسور اثرانگشت با طراحی بیضی شکل در قاب پشتی گوشی قرار گرفته. قاب پشتی را می‌توان بهترین جا برای قرار گرفتن سنسور اثرانگشت دانست. سنسور در این گوشی عملکرد قابل قبولی دارد.

شاید محل قرارگیری خیلی بالا باشد اما به سبب شکلی که برایش در نظر گرفته و عمق مناسبی که دارد به‌راحتی می‌توانید آن را لمس کنید. در عین سرعت و دقت این سنسور بسیار خوب است و در کمترین زمان ممکن اثرانگشت کاربر را شناسایی و قفل دستگاه را باز می‌کند.

تشخیص چهره گلکسی M20:

این گوشی با قابلیت تشخیص چهره عرضه می‌شود اما برای اینکار سخت‌افزار مجزایی ندارد و از همان دوربین سلفی، که در ناچ قطره‌ای گنجانده شده، برای تشخیص چهره استفاده می‌شود. عملکرد این بخش بسیار خوب است و اگر حتی با زاویه به گوشی نگاه کنید تشخیص انجام و قفل گوشی باز می‌شود. در عین حال در نور کم هم می‌توانید به خوبی روی این قابلیت حساب کنید و اگرچه برخی موارد تشخیص را انجام نمی‌دهد اما اگر کمی نور مناسب باشد فرآیند تشخیص به‌راحتی و به‌سرعت انجام می‌شود.

دوربین گلکسی M20:

دو لنز در قاب پشتی دستگاه قرار گرفته‌اند که دوربین اصلی را تشکیل می‌دهند. این دو لنز طراحی زیر هم دارند و در قاب مجزا از دیگر بخش‌های قاب پشتی دیده می‌شوند. لنز اصلی سنسور ۱۳ مگاپیکسلی با اندازه دهانه دیافراگم f/1.9 دارد و لنز دوم، که لنزی با زاویه دید زیاد است، سنسور ۵ مگاپیکسلی با اندازه دهانه دیافراگم f/2.2.

دوربین سلفی هم در ناچ قطره‌ای قرار گرفته که سنسوری ۸ مگاپیکسلی با اندازه دهانه دیافراگم f/2.0 برایش در نظر گرفته شده است.

رابط کاربری دوربین برای کسانی که پیش از این با گوشی‌های سامسونگ کار کرده باشند آشنا است. یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های این رابط کاربری در کنار حضور تنظیمات اصلی در صفحه اصلی ویوفایندر قابلیت‌های جسجری آن است که به کمک آن می‌توانید به طور مثال با کشیدن انگشت به بالا یا پایین روی صفحه ویوفایندر بین دوربین‌ها جا به جا شوید. اگر به قیمت گوشی نگاه کنید متوجه می‌شوید که عکس‌هایی که با دوربین گرفته می‌شوند کاملا مناسب یک پایین رده هستند. نویز در این عکس‌ها به خوبی کنترل شده و رنگ‌ها بسیار خوب ثبت می‌شوند و شارپی هم درصد قابل قبولی دارد.

باتری گلکسی M20:

باتری‌ای بسیار پرظرفیت برای این گوشی در نظر گرفته شده. سامسونگ از باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپری استفاده کرده که ظرفیت بالایی بین گوشی‌های هوشمند به حساب می‌آید. این باتری در استفاده معمولی نمره خوبی به دست می‌آورد و می‌توانید به مدت ۲ روز بدون نیاز به شارژ با آن کار کنید.

پردازنده دستگاه کمک کرده تا این گوشی از شارژ سریع ۱۵ واتی پشتیبانی کند. به لطف این شارژ سریع می‌توانید گوشی را در مدت زمان ۲ ساعت از صفر تا ۱۰۰ درصد شارژ کنید که عددی کاملا قابل قبول برای باتری‌ای ۵۰۰۰ میلی‌آمپری با این رنج قیمتی به حساب می‌آید. علاوه بر این در مدت زمان ۳۰ دقیقه می‌توانید به شارژ ۲۵ درصد و در مدت ۱ ساعت به شارژ ۵۰ درصد برسید.

جمع‌بندی:

Galaxy M20 ویژگی‌های جذابی دارد که می‌تواند آن را به انتخابی بسیار مناسب برای خرید بین کسانی که به دنبال گوشی‌های مقرون به صرفه هستند تبدیل کند. عمر باتری بسیار خوب به همراه پشتیبانی از شارژ سریع، دوربین با عملکرد قابل قبول و پشتیبانی از دو سیم‌کارت هم‌زمان و کارت حافظه خارجی با هم از جمله ویژگی‌های دوست داشتنی این گوشی در کنار طراحی به روز آن هستند که در این رده قیمتی، با وجود رقبای بزرگی که برایش وجود دارد، این گوشی را به محصولی دوست داشتنی تبدیل کرده است.

مطالب مرتبط

قیمت شیائومی redmi note 5 pro

قیمت گوشی mi 6x

قیمت گوشی redmi 6

منبع: https://technokade.com/

دیجیتال مارکتینگ